Díszlet, referencia
Belsőépítészet, referencia
Kapcsolat
Híreink

Jelenleg nincs aktuális hírünk!


Üdvözöljük oldalunkon!

 

A SCABELLO Ipari és Szolgáltató Bt. 1992-ben alakult, fő tevékenysége az egyedi bútorgyártás volt, kiegészítve egyedi épületasztalos-ipari termékek gyártásával illetve különféle szolgáltatások (javítások, felújítások stb.) végzésével, valamint bútor segédanyagok és kellékanyagok kereskedelmével.

 1995-től megkezdte a díszletgyártást, mit ma főtevékenységként végez.

2000. évben – a Szegedi Nemzeti Színház és Szabadtéri Játékok megkeresésére – elkezdődött a telepen a színpadi díszletek teljes körű gyártása. Elsőként a 2000. évi Szabadtéri Játékok díszletei készültek a műhelyekben, majd ezt követte számos kőszínházi produkció a Szegedi Nemzeti Színházban.

2003. évben az Alföldi Róbert rendezte „Faust” előadással országos ismertségre tettünk szert, miáltal megnyílt az út a budapesti színházak felé. Ekkor kerültünk kapcsolatba a Madách Színházzal, melynek „Az Operaház Fantomja” című produkciójához gyártottunk díszletelemeket. Majd megkeresett több más budapesti színház is, sorban készültek a jelentős produkciók díszletei a Katona József Színház, a Vígszínház, az Operettszínház, a Thália Színház, a Nemzeti Színház, az Új Színház részére. 2004. évben vidéki színházaknak (Debreceni Csokonai Színház, Kaposvári Csiky Gergely Színház) is készítettünk díszletelemeket.

2003 – 2004. évektől a színpadi díszleteken kívül több, nagy volumenű kiállítási- és rendezvény-installáció elkészítését vállaltuk (Bábolna – Gazdanapok; Autószalon Kiállítás – Nissan-Stand, Árkád-Divatnapok stb.), 2005. évtől jó néhány TV-produkció díszletének gyártására is felkértek:

ATV: „Névshowr”; ATV: „Friderikusz – Most”; TV2: „Áll az alku”; RTL Klub: „A Széf”, illetve a TV2-n „A Kiválasztott”.

A díszletgyártás területén olyan nagyságrendű cég, mint mi vagyunk, az országban nem sok van.

 

KEDVENC LINKEK

facebook.com/scabellobt
A cég Facebook oldala

www.szegediszabadteri.hu
A Szegedi Szabadtéri Játékok  hivatalos weboldala.

dusha.hu
A város kultúrális életét bemutató fotógaléria

www.penline.hu
Szeged város építészetét bemutató fotógaléria